top of page

КНИГА ЗА ПЛАН ЗА ЧАС и
ГОДИШНИ АНТОЛОГИИ

Повеќе од 50 години, произведувавме антологија што ги прикажува најдобрите дела од студентите во нашите поетски програми, уредена од гостин уредник и објавена професионално

    bottom of page