top of page

2014 Антологија на ученички песни, поетски-наставнички песни и планови за час. Изменето од Блејк Мор, со предговор на Викторија Чанг...„Гледањето на моите песни во печатење не само што ме инспирираше да продолжам да пишувам, туку и ме натера да се чувствувам одеднаш достоен, како она што треба да го кажам да е всушност важно“.

2014: АКО НЕБОТО БЕШЕ МОЕТО СРЦЕ (даноци и превозот вкл.)

SKU: 2014A
$15,00Price
    bottom of page