top of page

2012 Антологија на ученички песни, поетски-наставнички песни и планови за час. Изменето од Џеклин Холтон и Карен Луис  со предговор на Хуан Фелипе Херера (американски поет лауреат)...„Она што ја прави оваа збирка брилијантна...се срцето и гласот на љубезноста и внимателното поврзување со семејството, општеството, човечките суштества и ѕвездената музика на галаксиите .

2012: ПРЕТВРТУВАЊЕ ВО ЅВЕЗДИ (даноци и превози вкл.)

$15,00Price
    bottom of page