top of page

2013 Антологија на ученички песни, поетски-наставнички песни и планови за час. Изменето од Емили Кар и Џеклин Холтон, со предговор на Стив Ковит... „Да се зборува неискажливото, она што инаку не може да се каже, сигурно е работа на уметноста воопшто и на поезијата особено“.

2013: ПЕЈТЕ ДО СРЦЕТО НА ШУМАТА (даноци и превози вкл.)

$15,00Price
    bottom of page