top of page

ВОЛОНТЕР 

Имаме постојана потреба за  помош  во следните области:

  • Социјални медиуми

  • Публицитет

  • Административно

  • Дизајн

  • Маркетинг

  • Публикации

  • Веб-страница

  • Фотографија

  • Видео

  • Практиканти

 

Контакт:  Тина Ареја-Пасквинзо, директор за операции во info@cpits.org

Looking for one new board member.png
bottom of page