top of page

Поддржувачи на фондацијата и заедницата:

Ви благодариме на  тековните донатори и спонзори за помагање да  ги овозможи нашите програми.

Партнери на заедницата

Поетски блиц

Сан Диего Гранични гласови

Библиотека на округот Сонома

Библиотека на округот Сан Франциско

УЦСФ Бениоф детска болница

Фондација на заедницата Вентура

Фестивал на сливот

Поети и писатели

Милостина благодарност до следните окружни влади кои даредија дарежлива поддршка за нашите програми во текот на годините:     Езеро, Мадера, Марин, Мендосино, Сакраменто, округот Сан Диего, Санта Барбара, Сан Луис Обиспо и Сонома

bottom of page