top of page

Оваа книга се продава преку Amazon.com за 19.99.

Собирајќи ги гласовите на студентите од цела Калифорнија во текот на 2018 и 2019 година, оваа Антологија е задоволство од 336 страници.  Со предлог на Џон Фокс, вклучени се и некои песни за поет-учител!

 

 • Мек: 336 страници
 • Издавач: Калифорниски поети во училиштата (1 ноември 2019 година)
 • Јазик: англиски
 • ISBN-10: 0939927292
 • ISBN-13: 978-0939927296
 • Димензии на производот: 6 x 0,8 x 9 инчи
 • Тежина на испорака: 1 фунта (Погледнете ги цените и политиките за испорака)
 • Просечен преглед на клиентите: Биди прв кој ќе ја оцени оваа ставка
 • Ранг на најпродавани на Амазон: #533.843 во книги (види Топ 100 во книги)
  • #693 инчи  Поетски антологии (книги)

Ќе го земам овој збор и ќе го направам мој

$19,99Price
  bottom of page