top of page

2009-2010 година  Антологија на ученички песни, поетски-наставнички песни и планови за час. Прославува 45 години. Изменето од Мајкл МекЛафлин, Алекса Мерген и Џовани Синглтон, со предговор на Гери Сото...„Воодушевен сум од овие млади поети. Тоа повторно ја разгорува мојата сопствена поетска енергија“.

2009: ШТО СЛУША СВЕТОТ (даноци и превози вкл.)

$15,00Price
    bottom of page