top of page

ЗАПОЗНАЈ ГО НАШИОТ  ПОЕТ-УЧИТЕЛИ

Притиснете SEARCH  копчето подолу за да  Види се  на нашите талентирани  Поет-учители.

Или, доколку сакате, внесете конкретни информации за полето  стеснете го вашето пребарување!

 

Погрижете се да дозволите курсорот да лебди на дното на секоја избрана  профил на  Погледнете ги деталите за поетот-учител.

Прашања?   Ве молиме контактирајте со:  Мег Хамил  - info@cpits.org

  • Не можете да најдете ниту еден поет-учител наведен за вашата област?

  • Треба да закажете поет-наставник за вашата училница или училиште?

 

bottom of page