top of page

50+ планови за часови за едукатори по поезија и љубители на поезијата. Тоа е лекција и многу повеќе!  Внатре ќе  најдете  мултикултурни и разновидни лекции, примероци од песни, чекор-по-чекор инструкции, лесни за употреба материјали и 164+ песни.  Како што пишува Сузан Г. Вулдриџ во предговорот, „Песните ни овозможуваат да ја доживееме радоста на слушањето и слушањето“. Каков подарок за децата, наставниците и луѓето од сите возрасти!  Изменето од Филис Мешулам со предговор од Сузан Г. Вулдриџ, авторка на поезијата: ослободување на животот со зборови.

ПОЕТСКИ КРОСИНГ - 50+ лекции за 50 години (даноци и превози вкл.)

$28.00Price
    bottom of page