top of page

2017 година  Антологија на над 100 студентски и поет-наставнички песни. Изменето од Џули Валин, со предговор на Дана Џоја...“ Поезијата има посебна моќ затоа што е направена од јазикот, медиумот што го користиме за да се опишеме себеси пред светот .

АНТОЛОГИЈА 2017: ПЕЕЊЕ НА ПЕРЈАТА НА СЛОБОДАТА (даноци и превози вкл.)

$20,00Price
    bottom of page