top of page

Токму на време за месецот на поезијата!  Тој специјален подарок за наставникот во вашиот живот - нашата книга План за часови по поетско преминување во комплет со Пеење на пердувите на слободата , нашата најнова антологија.  Во продажба до 30 април 2018 година.  

TEACHER BUNDLE: LESSON PLAN BOOK + ANTHOLOGY (tax and shipping included)

$40,00Price
    bottom of page