top of page

вто., 11 авг.

|

Состанок за зумирање

Обука за основите на зумирање

Ова е бесплатен вовед во Zoom, наменет за оние кои се подготвуваат да предаваат поезија од далечина, чиј домаќин е Блејк Мор и Мег Хамил.

Registration is Closed
See other events
Обука за основите на зумирање
Обука за основите на зумирање

Time & Location

11 авг. 2020 г., во 11:00 – 13:00

Состанок за зумирање

About the event

Обука за основите на зумирање

-бесплатен вовед во Zoom

- насочена кон оние кои се подготвуваат да предаваат поезија од далечина

-домаќин од Блејк Мор (координатор на областа, Мендоцино) и Мег Хамил (извршен директор, CalPoets)

Состанокот може да заврши порано од 13 часот.

Tickets

  • Free Ticket

    0,00 US$
    Sale ended
  • $10 Donation

    10,00 US$
    Sale ended

Total

0,00 US$

Share this event

bottom of page