top of page

вто., 08 мар.

|

Зумирајте

New & Prospective Poet-Teacher Informational Meeting

наменета за поети кои неодамна се пријавиле, кои моментално се обучуваат или се во првата година од наставата

Registration is closed
See other events
New & Prospective Poet-Teacher Informational Meeting
New & Prospective Poet-Teacher Informational Meeting

Time & Location

08 мар. 2022 г., во 12:00 – 13:00

Зумирајте

About the event

  • Домаќин е Мег Хамил, извршен директор
  • Дознајте повеќе за историјата, структурата на мрежата и стратешките цели на CalPoets
  • Мрежа со поети од целата држава
  • наменета за поети кои неодамна се пријавиле, кои моментално се обучуваат или се во првата година од наставата
  • Прашања и одговори

Tickets

  • Free Admission

    0,00 US$
    Sale ended

Total

0,00 US$

Share this event

bottom of page