top of page

чет., 17 фев.

|

Зумирајте

Одбележување на месецот на црната историја преку поезијата во училницата К-12

Добијте опипливи ресурси и идеи за прославување на месецот на црната историја преку поезијата во училницата К-12

Registration is closed
See other events
Одбележување на месецот на црната историја преку поезијата во училницата К-12
Одбележување на месецот на црната историја преку поезијата во училницата К-12

Time & Location

17 фев. 2022 г., во 12:00 – 13:00 GMT-8

Зумирајте

About the event

Придружете им се на Тама Бризбејн и Џониерине Нелсон, калифорниски поети во училишните поети-учители, на состанокот за ручек Зум каде што ќе понудат опипливи ресурси и идеи за прославување на месецот на црната историја преку поезија во училницата К-12.

Оваа работилница за професионален развој се нуди со поддршка, делумно од Фондацијата за поезија и Уметничкиот совет на Калифорнија. 

Share this event

bottom of page