top of page

вто., 09 фев.

|

Зумирајте

Вторник во вторник за ручек на CalPoets

an informal gathering of CalPoets' Poet-Teachers from around the state

Registration is Closed
See other events
Вторник во вторник за ручек на CalPoets
Вторник во вторник за ручек на CalPoets

Time & Location

09 фев. 2021 г., во 12:00 – 13:30

Зумирајте

About the event

Сите досегашни и сегашни поети од Калфорнија во училиштата поети-учители се добредојдени да присуствуваат на вториот вторник за ручек. Ова ќе биде неформален собир на Zoom. Ќе имаме лабава агенда што ќе ни биде испратена однапред.  Ќе има време за вмрежување и споделување идеи.  Ве молиме регистрирајте се за да можеме да ви испратиме линк за зумирање за да се придружите на настанот.

ДНЕВЕН РЕД:

 • Вовед/Check in (по 2 минути)
 • Општо ажурирање на CalPoets
 • Кои се предизвиците и можностите за поетите и програмата на поетите во училиштата во вашата област?
 • Обуки и настани на CalPoets (во тек)
 • Поезија гласно и програми за лауреат за млади поети
 • Вмрежувајте, поставувајте прашања, споделувајте идеи

Tickets

 • Free Ticket

  0,00 US$
  Sale ended
 • Donation to CalPoets

  10,00 US$
  Sale ended

Total

0,00 US$

Share this event

bottom of page